Locatie: Hoofdlocatie Judo School Randori

6 t/m 10 jaar en witte band of witte band met slip begint om 10.30 uur.
11 jaar en ouder of gele band en hoger begint om 12.30 uur.
Einde inschrijving 16 december 2023

Sinterklaastoernooi zaterdag 2 december

Het toernooi is in de dependance van Judo School Randori: Blauwe Ring 91 Assendelft.
De ingang bevindt zich op het schoolplein van basisschool Ayundo.

Om 9.00 uur gaat de deur open en kunnen de judoka's / toeschouwers naar binnen.
Het toernooi begint 9.20 uur met het indelen van de poule en een korte uitleg van de regels.
Extra training A en B pupillen

Iedere 2de dinsdag van de maand is er de mogelijkheid voor A en B pupillen (geboren 2016 t/m 2012) om mee te doen met een wedstrijdtraining.
Deze training is gratis maar de judoka's moeten wel 100% inzet tonen.
Met deze training is het de bedoeling dat judoka's die nu op verschillende dagen trainen samen komen om elkaar naar een beter wedstrijd niveau te brengen.

De training is in het hoofdgebouw van Judo School Randori.
Badhuislaan 2B te krommenie.
Begint om 16.30 uur en duurt 1 uur.

Ontwikkelingstoernooi Purmerend

Met 5 judoka's was J.S.Randori aanwezig bij het Ontwikkelingstoernooi in Purmerend.
In het eerste blok was Aiyden-Joe de beste in zijn categorie en wist al zijn wedstrijden te winnen dus eerst plaats voor hem.
Ook Mads stond sterk te judoën, helaas verloor hij zijn laatste partij en eindigde op een tweed plaats.
In blok 2 was Aleyna te sterk voor haar tegenstanders en behaalde ook de eerst plaats op dit toernooi.
Ook in blok 3 was J.S.Randori aanwezig met judoka's Jasper begon niet scherp aan zijn eerste partij, maar herstelde zich snel en wist de opvolgende wedstrijden wel te winnen en de tweed plaats te veroveren.
Mila had het moeilijk doordat ze erg zwaar (-30 kg tegenstanders waren allemaal een kop groter dan Mila) was ingedeeld. Toch wist ze met technisch mooi judo nog twee wedstrijden te winnen en een welverdiende derde plaats te behalen.
info
info
info
Bestewensen 2023
internationale open Rotterdamse judokampioenschappen
Bij het eerste grote judotoernooi van 2023 behaalde Jorja de derde plaats.

Op 17 December waren er weer band/slip examens.

Al de judoka’s zijn weer een slip of band omhoog gegaan.
Examen vanaf geel
Examen Speeljudo
Examen groep wit met slip
Jorja en Mila bijde een tweede plaats op het waterlandse judo toernooi in Purmerend.

Mila
Jorja
Pieten gym locatie Assendelft
Judo school randori
Judo school Randori
Tijdens het Ontwikkelingstoernooi hebben de judoka's van Judo School Randor met mooi aanvallend judo laten zien wat ze kunnen. Eerste plaatsen waren er voor Jasper en Aleyna, Mila, Youri en Senn behaalde een tweede plaats. Collin, Tonie, Ramon, Geeske, Tim en Dean stonden met een derde plaats op het podium.
Ontwikkelingstoernooi2
Ontwikkelingstoernooi1
Wedstrijden bij Dojo 't Loo
Randori was met 6 judoka's vertegenwoordigd bij Dojo 't Loo.

5 van de judoka's behaalde het podium Mila, Niels, Tim, en Mats behaalde de 2de plaats.

Aleyna was in haar categorie de sterkst waardoor ze de eerste plaats behaalde (foto).